Administració de Lotería nº1

"La Porxada"

CONDICIONS PER LA VENDA DE LOTERIA ONLINE

Compra de Loteria online i Sol·licitud d’enviament de loteria

Mitjançant el formulari de comanda podrà sol·licitar loteria dels sortejos de Nadal o del Nen. En cas de deixar en blanc el camp “Número sol·licitat” s’entendrà que sol·licita un número qualsevol. Per a peticions especials (terminacions o altres especificacions) pot fer servir el camp “comentaris”.

La comanda mínima que s’accepta és de 10 dècims (1 bitllet) i pot augmentar-la en unitats de dècims. Pot optar per: Sol·licitar l’enviament físic dels dècims al seu domicili, en aquest cas té unes despeses d’enviament, o optar per deixar-los en dipòsit a la mateixa administració, en aquest cas el pagament del premi resultant es farà per mitjà de transferència bancària al compte especificat per vostè. Sense cap cost per l’usuari.

En cap cas enviarem físicament la loteria sense el cobrament de les despeses de l'assegurança i/o de la tramitació. Un cop omplert el formulari de comanda rebrà en el seu correu electrònic (podem tardar de 24 a 48 hores laborables) les indicacions per a poder realitzar la transferència bancària a favor de l’Administració de Loteria Núm. 1 de Granollers així com les existències del número sol·licitat. En cas de no disposar del número sol·licitat s’ anul·larà la comanda.

L’únic mitjà de pagament és mitjançant transferència bancària al nostre compte. No podem admetre ni contra reemborsament ni targetes de crèdit. Per a un correcte funcionament de la seva comanda és imprescindible que en el text de la transferència indiqui la referència de la seva comanda que trobarà en el nostre correu de resposta. No fent-se responsable aquesta administració dels errors que es produeixin en els enviaments o reserves dels clients els ingressos dels quals no compleixin aquesta condició.

El termini de reserva de la loteria és de 7 dies, passats aquests dies sense la recepció del pagament no es podran garantir les existències dels números sol•licitats i acceptats inicialment.

COMPRAR LOTERIA ONLINE